skip to Main Content
info@vakalkemade.nl

Paaseieren Zoeken

 
Maandag 1 april 2024!

Maandag 1 april kunnen jullie om 11:00 uur en om 13:00 paaseieren gaan zoeken op de Bult in Nieuwe Wetering.  Vind jij het speciale eitje? Dan maak je ook nog eens kans op leuke prijsjes!

Stichting Vakantiespelen Alkemade en Door Gunst Verkregen gaan weer van start met de activiteit Paaseieren Zoeken. Dit wordt het jaar vol met verrassingen! Na het succes van de een paar jaar geleden alweer kunnen we dit jaar niet anders dan weer voor zo een mooie opkomst gaan, het is medio april en hopelijk kunnen we het mooie weer tegemoet zien.

 

Tweede paasdag, 1 april, is het weer zover. De paaseieren worden verstopt en dan kunnen kinderen de paaseieren en de gelukseieren komen zoeken bij Natuurbelevingstuin De Bult. Allerlei verschillende soorten eieren zijn verstopt, daarnaast zijn er gelukseieren verstopt. Vind je dit ei? Dan win je een leuk cadeautje. Kom jij ook zoeken?
Alweer een tijdje is de leeftijdscategorie los gelaten en hebben we gewoon 2 rondes, dit is prima bevallen en doen we ook dit jaar weer opnieuw. Dit zorgt voor een betere verspreiding gedurende de dag. En mogelijk zijn er dan nog meer kinderen in de gelegenheid om te komen.

 

Voor wie?
1e groep start om 11.00 uur, inschrijving vanaf 10.30 uur.
2e groep start om 13.00 uur, inschrijving vanaf 12.30 uur.

 

Waar?
Inschrijven bij Muziekvereniging Door Gunst Verkregen, Regenboogweg 106 in Nieuwe Wetering.

 

Kosten?
€2,00 per kind, dit is inclusief een bekertje limonade.

Belangrijke info

  • Data: 1 april 2024
  • Locatie: Natuurbelevingstuin De Bult, Nieuwe Wetering
  • Tijd: 1e ronde: 11:00 – 12:00, 2de ronde 13:00 – 14:00
  • Kosten: €2,00
  • Inschrijven bij Muziekvereniging Door Gunst Verkregen
  • Leeftijd:4 t/m 10 jaar
  • Kom met de fiets! (Fietsenstalling)
Back To Top