vrijdag 24 oktober 2014

Inmiddels zijn twee kersverse vrijwilligers begonnen aan de organisatie voor het Openhuis van Roelofarendsveen. Maar er staat nog een leuke vacature open! Hou je ervan onze polder te verkennen dan is deze job echt iets voor jou! Kijk snel op onze vrijwilligerspagina wat jij voor ons kunt betekenen!!

Veense Huttenbouw en Openhuis

E-mailadres Afdrukken PDF

Datum: 28 juli t/m 31 juli

Locatie: Sotaweg, Roelofarendsveen

Kosten: dagstempel 5 ,-, Button 12,50

Leeftijd:  tot 14jr

Contactpersoon: Marc Vermeij, 0619764891

Thema: Sporten

Extra: Deelnemers tot 4 jaar zijn gratis

 

Huttenbouw Roelofarendsveen staat dit jaar in het thema van sporten. Want wat een topsporters hebben wij in ons kleine landje. Begin dit jaar hebben we onze schaatsers al in actie gezien op de Olympische spelen en ook het WK komt er nog aan dit jaar.

Ook in ons huttenbouw dorp zijn er prijzen en medailles te verdienen. Kom lekker meespelen met de spelletjes die we verzonnen hebben. Mooie knutsels maken in het Openhuis en natuurlijk een prachtige hut bouwen.

Nieuw dit jaar is ons pannenkoekenfestijn. Neem allemaal je eigen pan en pannenkoek ingrediƫnten mee en eet zoveel pannenkoeken als je op kan! Een speciale jury zal met jullie mee eten en aan het einde van de middag de medaille voor lekkerste pannenkoek van 2014 uitreiken.

Het belooft weer een geweldig jaar te worden, dus kom weer naar de huttenbouw om dit feestje met ons mee te bouwen!

Stichting vakantie spelen Alkemade wordt mede mogelijk gemaakt door:

cmyk hb h100px woningbouw logo gemeente h100px